Maxipadel Arena

Maxipadel Arena - Mölndal

Det är fyra delägare i Maxipadel Arena som har lärt känna varandra genom idrotten, både från föreningsverksamhet och affärsliv. Eric, Johan, Kristian och Niclas.

Erik Andersson. Profil i padelbranschen som har betytt mycket för sportens utveckling och utbredning i Sverige. Är VD i Padel Total, som är Nordens största leverantör av padelbanor sedan 2012. Började själv spela padel 2010 och var med i bygget av den första padelbanan i Sverige redan 1998, vilken hade målat golv och murade väggar.

Johan Österman och Kristian Strande. Grundade padelspecalistbutiken Maxipadel i Mölndal i oktober 2020. Båda har verkat i sportbranschen under 25 år och har lång erfarenhet från utveckling och tillverkning av sportprodukter, bland annat som delägare i varumärkena Unihoc och Zone, samt även från arrangemang och uppdrag inom föreningslivet.

Niclas Brandin. Grundare och delägare i byggföretaget Konceptbyggen i Väst AB. Initiativtagare till projektet med Maxipadel Arena. Padelfantast som har spelat padel regelbundet sedan 2015.

Vi på +Margret vill tacka Spikstudios för att vi fick vara med och göra Maxipadel till en av Sveriges vackraste padelhallar.

https://maxipadelarena.se/

Projektfakta

Projektledare:                 Colin Felton
Projektassistent:             Ami Ivarsson

Slutkund:                        Maxipadel Arena, Mölndal
Projektets omfattning:     Loungemiljö
Installerat:                       Hösten 2021

Vår kund:                        Concept & Design by Spik Studios
Kontaktperson:               Micaela Lohman

https://www.spikstudios.com/

Projekt