Kontor och konferens

K och k
KONTOR OCH KONFERENS

Bygger ni nya lokaler, har ni flyttat eller renoverar ni befintliga lokaler?

Låt oss på +Margret ta hand om den textila delen av er kontorsinredning!

Konsten att inreda ett kontor har större betydelse än man kan tro. Vi tillbringar många av dygnets vakna timmar på arbetet och miljön har stor betydelse för produktivitet och trivsel.

Kontorsinredning är inte bara skrivbord och stolar!

När man inreder kontor så spelar ljusinsläpp, mörkläggning och ljudmiljö lika stor roll som möbler, färg och form. Den textila delen av inredningen på kontoret är oerhört viktig, dels minskar den buller på arbetsplatsen och dels lyfter det stämningen i rummet. Satsa framför allt på funktionella gardiner, men fundera också på användning av mattor, filtar och kuddar.
Behöver ni gardiner till kontoret så finns det mängder med alternativ; Olika typer av gardiner, mörkläggningsgardiner, persienner, lamellgardiner, plisségardiner och panelgardiner.

Vårt arbete är att ta fram förslag på gardiner till ert kontor och övriga textilier som passar bäst för varje enskild kund, förslagen baserar vi på era önskemål, era behov och er budget.

Vi ger er gärna förslag på förnyelse av befintliga system. Men även helhetslösningar med vilken gardintyp, funktion, färg och form som passar bäst för er verksamhet.

Mörkläggning - Ljusavskärmning

En stor del av vår verksamhet är solskydd, vävar för värmereflektion och mörkläggningsgardiner.
Många projekt handlar om att effektivt avskärma solen utan att helt mörklägga kontoret, detta åstadkommer vi med olika typer av gardiner och rullgardiner.
Mörkläggning som fade out eller black out används med fördel i konferensrum och utbildningssalar där man använder projektordukar och TV skärmar för presentation eller videokonferenser.

Vi kan även erbjuda vävar som hjälper till med värmereflektion.

Manuella och motorstyrda lösningar finns till de flesta systemen.

Insynsskydd till konferenslokaler

Tunna gardiner kan ge ett diskret insynsskydd. Gardinerna ger er en trivsam miljö samtidigt som dom hjälper till med ljudabsorption. När rummet inte används så kan gardinerna dras isär och lokalen får ett luftigare intryck.