Kontor och konferens

K och k
KONTOR OCH KONFERENS

Oavsett om ni bygger nya lokaler, har flyttat till ett nytt ställe eller planerar att renovera befintliga lokaler, låt +Margret ta hand om den textila delen av er kontorsinredning och skapa en miljö som förhöjer arbetsutrymmet till en plats ni vill vistas i. 

Designa för framgång
Vi lägger både tid och pengar för att inreda våra privata hem till en trivsam miljö, men glömmer ibland bort att vi tillbringar många av dygnets timmar på jobbet. Konsten att inreda ett kontor har större betydelse än man kan tro för produktivitet och trivsel. Det kan höja såväl välbefinnande som prestanda och innefattar inte bara skrivbord och stolar.


Att tänka på
När du inreder kontor spelar ljusinsläpp, mörkläggning och ljudmiljö lika stor roll som möbler, färg och form. Den textila inredningen på kontoret kan minska buller och oljud och samtidigt lyfta stämningen i rummet. Vi rekommenderar ofta kunder att satsa på funktionella gardiner men också fundera över användningen av mattor, filtar och kuddar. 

Undvik gardindjungeln
Behöver du gardiner till kontoret finns det mängder med alternativ; Mörkläggningsgardiner, persienner, lamellgardiner, plisségardiner och panelgardiner. För att undvika att våra kunder köper grisen i säcken arbetar vi med att ta fram förslag på gardiner som passar bäst för varje enskild arbetsplats. Förslagen baserar vi på önskemål, behov och budget. Kontakta oss så hittar vi en lösning för just din arbetsplats.

Mörkläggning – Ljusavskärmning
Att skapa en behaglig arbetsmiljö med våra solskyddslösningar och mörkläggningsgardiner handlar om att effektivt avskärma solen utan att förlora naturligt ljus i kontoret. 

Med olika typer av gardiner och rullgardiner kan vi anpassa solskyddet efter ljusinsläppet på din arbetsplats. Våra mörkläggningsgardiner, inklusive fade out eller blackout, ger möjligheten att skapa en behaglig miljö för möten med TV-skärmar och projektorer.

Svalkande vävar
Ta kontroll över temperaturen med vävar som hjälper till med värmereflektion, vilket bidrar till en mer behaglig temperatur under soliga dagar. Till de flesta systemen finns både manuella och motorstyrda lösningar. 

Insynsskydd till konferenslokaler
Tunna gardiner erbjuder ett naturligt insynsskydd till konferenslokaler. De bidrar även till ljudabsorption för att förbättra ljudkvaliteten under möten och presentationer. Vid behov kan gardinerna enkelt dras isär när lokalen inte används, vilket öppnar upp rummet och ger ett luftigare intryck för andra aktiviteter.

Mörkläggning - Ljusavskärmning

En stor del av vår verksamhet är solskydd, vävar för värmereflektion och mörkläggningsgardiner.
Många projekt handlar om att effektivt avskärma solen utan att helt mörklägga kontoret, detta åstadkommer vi med olika typer av gardiner och rullgardiner.
Mörkläggning som fade out eller black out används med fördel i konferensrum och utbildningssalar där man använder projektordukar och TV skärmar för presentation eller videokonferenser.

Vi kan även erbjuda vävar som hjälper till med värmereflektion.

Manuella och motorstyrda lösningar finns till de flesta systemen.

Insynsskydd till konferenslokaler

Tunna gardiner kan ge ett diskret insynsskydd. Gardinerna ger er en trivsam miljö samtidigt som dom hjälper till med ljudabsorption. När rummet inte används så kan gardinerna dras isär och lokalen får ett luftigare intryck.