Tjänster

Tjänster
TJÄNSTER

Nytt hotell som ska inredas? Uppdatera kontorets textiler? Eller fräscha upp restaurangen? Vi på +Margret är med dig hela vägen från idé till verklighet. 

Ingen dröm är för stor och inget projekt är för litet
För oss spelar det ingen roll om du behöver inreda ett kontor i Enköping eller ett helt hotell i Karibien. Vi tar oss an alla projekt med samma engagemang och noggrannhet. Ett samarbete med oss börjar alltid med en personlig kontakt där vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för din utmaning. 

Varför +Margret?
Vi erbjuder förstklassig sömnad från en av Europas modernaste syfabriker. När alla gardiner, solskydd, kuddar, överkast och handdukar är klara kommer våra inredningsmontörer in i projektet. Med sin erfarenhet, kapade skenor, färdigkrokade och strukna gardiner tillsammans med rätt verktyg, installeras alla textilier snabbt på plats.

Offentlig miljö
Kraven på inredning i offentlig miljö och på hotell har ändrats och utvecklats genom åren och vi på +Margret hänger med i svängarna. Om du undrar vad som gäller för just din verksamhet eller fastighet. Kontakta oss för en konsultation.