Arkitekter & Inredare

Arkitekter och inredare
ARKITEKTER & INREDARE

Från skiss till färdig produkt

På + Margret vänder vi oss till dig som främst arbetar med att inreda hotell, restauranger, kontor, skolor, sjukhus och annan offentlig miljö. Vi tar fram och tillverkar de gardiner och inredningstextilier som uppdraget kräver, vi hjälper er med de förfrågningar och särskilda önskemål som du får från dina kunder.

Din vision är grunden för vårt arbete
Tillsammans med dig skapar vi en känsla som spelar en avgörande roll i alla rum. Gardiner, kuddar och andra textilier som formar den ljus- och ljudmiljö du strävar efter, men också bidrar till stil, funktion och trivsel i alla utrymmen. Dra nytta av vår långa erfarenhet av arbete nära både arkitekter och inredare. På +Margret finns vi med dig från första måttagning till färdig montering på plats, alltid med din idé och vision som utgångspunkt.

Du ritar, vi förverkligar
Vi är dedikerade till att uppfylla dina önskemål och behov. Endast fantasin och materialvalet sätter gränser för vad som är möjligt. Vår produktion omfattar allt från specialtillverkade kuddar och gardiner till imponerande segelinspirerade dekorationer, överdrag för stolar och fåtöljer, dukar, överkast och rumsavdelare. Listan är lång. Våra skickliga montörer ser sedan till att gardiner och andra textilier installeras på plats vid leverans.

  • Vi erbjuder rådgivning och konsultation på plats
  • Vi erbjuder måttbeställda lösningar
  • Vi erbjuder lösningar på särskilda önskemål
  • Vi arbetar nära arkitekter och inredare för att förverkliga den ursprungliga visionen.
  • Vi finns med från idé till färdig leverans

Textilt helhetskoncept

+Margret erbjuder er som kund ett helhetskoncept där vi tar er från idé till färdigt på plats, oavsett storlek på projektet.
Vi tillgodoser era önskemål och behov så långt det är möjligt, enbart fantasin och valet av material begränsar vad som är genomförbart.

Vi tillverkar allt från måttanpassade kuddar och gardiner till segelliknande utsmyckningar, stol & fåtöljöverdrag, dukar, överkast och rumsavdelare.
Våra duktiga montörer ser sedan till att gardiner och övrig textil inredning monteras på plats vid leverans.