Vård och omsorg

Vård och omsorg
VÅRD OCH OMSORG

Textil inredning för offentlig miljö

I en offentlig miljö kommunicerar även din inredning!
Kundbemötande är oerhört viktigt, men hur ni tar emot era kunder i receptionen och svarar i telefon ger inte hela intrycket.
Inredningen är minst lika viktig hela vägen från hur tydligt skyltar och anvisningar har utformats till valet av textil inredning som gardiner och möbler.

Inredningen i den offentliga miljön säger mycket om er som företag!

Vi har arbetat med textil inredning i cirka 30 år och vet av erfarenhet hur viktigt det är med en funktionell och inspirerande arbetsmiljö.
På Margret är vi specialiserade på textil inredning och tar i samarbete med våra kunder, arkitekter och inredare fram den textila inredning som ni behöver.
Gardiner viktiga för alla typer av rum, dom skapar den ljus och ljudmiljö som man behöver samtidigt som dom skapar trivsel och känsla i ett rum.

Oavsett om ni behöver textilier som är flamskyddade, Ökotex certifierade, ekologiska eller med specialegenskaper för ljusavskärmning, mörkläggning, eller ljuddämpning på arbetsplatsen så kan vi hjälpa er hela vägen från idé till verklighet.

Sjukhus & vårdinrättningar

Vi tillverkar och monterar gardiner och draperier på sjukhus, vårdcentraler och äldreboenden. Specialanpassade gardiner som rumsavskiljare för patientrum, mörkläggningsgardiner, ljudabsorberande textilier till allmänna utrymmen och gardiner till personalutrymmen.