Vård och omsorg

Vård och omsorg
VÅRD OCH OMSORG

Textil inredning för offentlig miljö

I en offentlig miljö är inredningen en viktig kommunikationskanal. Kundbemötande är avgörande, men det är inte bara hur ni tar emot era kunder i receptionen eller svarar i telefon som påverkar intrycket. Inredningen spelar en lika viktig roll, från tydliga skyltar och vägledande anvisningar till valet av textilinredning som gardiner och möbler.

Praktiskt och inspirerande
I den offentliga sektorn skapas en balansgång mellan en funktionell men samtidigt inspirerande arbetsmiljö. Gardiner spelar en avgörande roll i alla typer av rum, då de bidrar till att skapa rätt ljus- och ljudmiljö samtidigt som de tillför trivsel och känsla till rummet. Vi arbetar nära våra kunder tillsammans med arkitekter och inredare för att utveckla den perfekta lösningen för olika offentliga miljöer.

Oavsett om ni behöver textilier som är flamskyddade, Ökotex-certifierade, ekologiska eller med specialegenskaper för ljusavskärmning, mörkläggning, eller ljuddämpning på arbetsplatsen så kan vi hjälpa er hela vägen från idé till verklighet.

Sjukhus & vårdinrättningar
Vi tillverkar och monterar gardiner och draperier på sjukhus, vårdcentraler och äldreboenden. Specialanpassade gardiner som rumsavskiljare för patientrum, mörkläggningsgardiner, ljudabsorberande textilier till allmänna utrymmen och gardiner till personalutrymmen.