Arkitekter & Inredare

Arkitekter och inredare
ARKITEKTER & INREDARE

Från skiss till färdig produkt

Inredare och arkitekter har alltid en tanke eller inspiration som ska förverkligas.

På + Margret vänder vi oss till dig som främst arbetar med att inreda hotell, restauranger, kontor, skolor, sjukhus och annan offentlig miljö.
Vi tar fram och tillverkar de gardiner och inredningstextilier som uppdraget kräver, vi hjälper er med de förfrågningar och särskilda önskemål som ni får från era kunder.

Gardiner, mörkläggningsgardiner, kuddar och övriga textilier är oerhört viktiga för alla typer av rum, dom skapar den ljus och ljudmiljö som man eftersträvar samtidigt som dom skapar stil, funktion, trivsel och känsla i rummet.

Vilka är era och kundens behov? Vilken typ av montering skall vi välja? Vilka tyger, material eller färger skall inredningen ha?
Många frågor dyker upp när man skall inreda ett hotell, ett kontor eller offentliga miljöer.
Låt oss vara er samarbetspartner i detta arbete och dra nytta av vår mångåriga erfarenhet.

På +Margret är vi med er hela vägen från måttagning till färdigt på plats.

Textilt helhetskoncept

+Margret erbjuder er som kund ett helhetskoncept där vi tar er från idé till färdigt på plats, oavsett storlek på projektet.
Vi tillgodoser era önskemål och behov så långt det är möjligt, enbart fantasin och valet av material begränsar vad som är genomförbart.

Vi tillverkar allt från måttanpassade kuddar och gardiner till segelliknande utsmyckningar, stol & fåtöljöverdrag, dukar, överkast och rumsavdelare.
Våra duktiga montörer ser sedan till att gardiner och övrig textil inredning monteras på plats vid leverans.