La Parrilla i Uppsala

Projektet på restaurang La Parrilla i Uppsala levererades från oss tillsammans med Kinnarps Interior Uppsala.

Vi på Margret levererade tillsammans med Kinnarps ansvarige Martin Westin både platsbyggda möbler och textilier till väggar, rumsavskiljare, sittdynor och ryggstöd.
Projektet började ta form i juni vid vårt första möte, då var det bara en tom lokal skulle formas till något helt nytt och utöver det vanliga.
Premiären av La Parrilla skedde i september och recensionerna som går att läsa på deras hemsida och i tidningarna vittnar om att vi verkligen lyckades sätta pricken över i:et denna gången!

Ett nära samarbete med Martin Westin på Kinnarps, byggnads ansvarige Mathias, Skälsö arkitekter och sist men inte minst restaurang ägaren Rafael Löfstedt gjorde detta projekt till något alldeles speciellt, något man kommer blicka tillbaka på och känna stolthet över.
Restaurangen avspeglar Rafaels känsla för kvalité med en Sydamerikansk touch kombinerat med inspiration och känsla av New York i detaljerna.

Tyger från Casa Rosa pryder väggarna, sittdynor och ryggstöd har tillverkats för hand och monterats på plats med läder från Elmo.

Detta är ett projekt där vi tillsammans med Kinnarps fört en kreativ dialog för att kunna få till den där ”wow” faktorn som du som gäst skall känna när du kliver in genom dörrarna till La Parrilla, Uppsalas nya topp restaurang!

Vi på Margret vill tacka samtliga inblandade i projektet för den här chansen att visa vår mångfald i detta otroligt roliga och spännande projekt!

Kinnarps Uppsala
Skälsö Arkitekter

Projekt ledare +Margret – Christoffer Öjersson

Projekt