Nytt projekt – Scandic sunnfjord hotel & spa

Vårt nästa projekt för Scandic i Norge efter Lilleström är fantastiska Scandic Sunnfjord Hotel & Spa som ligger i Førde norr om Bergen i Norge.
Hotellet ligger centralt i Førde i ett område som är vida känt för sina magnifika fjordar och ett oerhört vackert landskap.

Jag började min långa resa hit från Kinna 04:30 på morgonen och var framme 15:00, första sträckan på resan tog mig med flyg till Bergen och sen åkte jag bil i ett andlöst vackert landskap i tre timmar upp till Førde.

Jag är van att resa i jobbet, men det är sällan man har så vackra omgivningar som det Norska fjordlandskapet att njuta av på resan.
Vi kommer att renovera 90 av hotellets totalt 204 rum under 2018 och vi kan definitivt inte klaga på läget och omgivningarna för det här projektet.
När vi är omgivna och inspirerade av all denna vackra natur fylld av fjordar, glaciärer, vattenfall och berg så kommer vi att skapa rum som skall ge gästerna ytterligare en guldkant under deras vistelse i vackra Førde.

Inom kort kommer vi att presentera resultatet av vårt arbete i Lilleström här på vår hemsida och ni kommer att kunna följa våra äventyr i Førde.

Vill du veta mer om Scandic i Førde så titta in här: https://www.scandichotels.se/hotell/norge/forde/sunnfjord-hotel-och-spa

Som vanligt på resande fot

Colin Felton

Projekt